Remonttisiivous

Remontin aiheuttama hienojakoinen pöly, jota remontoinnista syntyy edellyttää perusteellista siivousta. Hienojakoisuutensa vuoksi pöly leviää koko asuntoon lattialistoista aina kaappien sisäosiin asti.

Remonttisiivous on työnä vaativaa ja edellyttää siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttäkin. Remonttisiivous edellyttää usein myös hengityssuojaimien ja suojahaalarien käyttöä. Siivouskaluston tulee olla remonttisiivoukseen tarkoitettua, sillä tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyn aiheuttamaa kuormitusta.

Remonttisiivouksen yhteydessä siivotaan pestään tavallisesti myös ikkunat sekä kaapistot.

Remonttisiivoukseen käytettävä aika asunnossa on tavallisesti 7,5-10 m2 / tunti. Näin esimerkiksi 100 m2 asunnon perusteellinen siivous vie aikaa 15-20 tuntia. Suuri merkitys on sillä, miten vapaa tila on siivouspartion saapuessa. Voit nopeuttaa työtä olennaisesti vapauttamalla tilan suojamuoveista, pahveista ja muista ylimääräisistä esineistä. Mitä vapaampi tila on, sitä tehokkaammin ja nopeammin siivouspartiomme kykenee työnsä suorittamaan. Remonttisiivous on lähtökohtaisesti perusteellisimpia ja vaativimpia siivouksia.

AAA-Siivous Oy